Alleen


Vandaag was een grote dag voor Imme én Hanke. Nadat gisteren al een eerste kennismaking van een uurtje heeft plaatsgevonden in Kindercentrum Willem was het vandaag tijd voor twee uurtjes voor Imme alleen en dus ook voor Hanke alleen.

Imme vond het leuk bij aankomst, maar bij terugkomst lag Imme toch uitgebreid naar mamma te roepen (in haar onverstaanbare babygehuil).

Het eerste halfuur heeft Imme naar haar klasgenootjes “de koekiemonsters” liggen kijken. Dat was vermoeiend, waardoor Imme een halfuurtje heeft geslapen. Weer scherp en alert kon ze opnieuw een halfuurtje naar de andere kinderen kijken. Toen begon haar maagje te rammelen en was mamma nog niet in de buurt: dus huilen.

Hanke vond het moeilijk, maar vond die twee uurtjes achteraf wel snel gaan.

Deze week wordt de hoeveelheid uren opgevoerd naar een volledige dag op het Kindercentrum.

Laat een comment achter


Categorie

Archief