VEG: nèt niet


Vlak voordat we op vakantie gingen hebben we voor de tweede keer het VEG (Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid)-examen gedaan met Lucas. Vanavond was de diploma-uitreiking. De vorige keer werden we met stip laatste met 49 van de 80 punten, dit keer hadden we maar liefst 62 punten.

Dit is helaas niet genoeg om een diploma te mogen ontvangen, hiervoor is namelijk 65 punten nodig en zelfs 70 punten voor deelname aan de vervolgcursus.

2 Responses to “VEG: nèt niet”

  1. Hanke Zegt:

    Nou, ik vind het knap hoor, van hem. En kijk eens even naar het topic baas – hond interactie: tien van de tien te behalen punten gescoord! Ik ben trots op mijn mannen!!!

  2. Leyla Zegt:

    hallo lieverds!
    Een pootje voor Lucas!! Pasen en lekker weer goeie combi, mochten jullie naar Zeeland of Rotterdam ga dan niet stilletjes ons huisje voorbij. Hoop jullie gauw te zien als jullie niet komen dan sta ik zo voor jullie deur hoor!!
    xx Leyla

Laat een comment achter


Categorie

Archief