Grundarfjördur > Stadur


Vandaag leert Imme piano spelen. Wat is interessanter: het speeltje op de piano of de toetsen?

Vanuit onze bed & breakfast Sudurbar vlakbij Grundarfjördur rijden we door naar Stykkishölmur. Hiervandaan maken we wederom een boottocht door de baai met zijn vele eilandjes en prachtige natuur. Halverwege de tocht wordt onderstaand metalen net overboord gegooid. Na 10 minuten over de bodem gesleept te zijn komt het weer gevuld boven. We krijgen verse zeester, zeeëgel en jacobschelpen te eten, terwijl de enorme krabben nog proberen te ontkomen.

Imme vindt het allemaal best en slaapt rustig verder.

Terwijl pappa verder ett.

Hanke geniet van de baai vanaf de vuurtoren van Stykkishölmur.

Een belangrijk deel van de dag zitten we in de auto naar Stadur onderin het Hrútafjördur. Dit vonden we niet erg na zo’n intense dag gisteren, bovendien was de omgeving schitterend. Het hotel echter was de minste van allemaal. Modern, goedkoop en we waren de enige gasten. We werden “gedwongen” in het tankstation aan de overkant te eten waar we konden kiezen uit vette hamburger BBQ en vette hamburger Deluxe. Snel slapen en morgen weer een mooie dag.

One Response to “Grundarfjördur > Stadur”

  1. Familie Hoogerwerf » Blog Archive » Pianospelen (2) Zegt:

    […] voor de tweede maal achter de toetsen, ditmaal een vleugel (vorige keer was het een […]

Laat een comment achter


Categorie

Archief